Të gjitha kategoritë
EN
BOBO Machine Co, Ltd.
Me shume se 25

Vite
përvojë

RRETH NESH

Kush jemi ne

E themeluar në 1995, BOBO është një kompani lider në prodhimin dhe eksportimin e makinerive, me 25 + vite eksperience në industri.

Ne kemi me krenari fabrikën tonë dhe qendrën e R&D, dhe jemi të specializuar në industrinë e shkëmbimit të nxehtësisë. Produktet tona kryesore duke përfshirë makinën e përpunimit të tubave dhe tubave, makinën e kanalit të ajrit të ventilimit, makinën me shkumë poliuretani, makinën me tela dhe kabllo, etj. shitet në 80+ vende dhe rajone në mbarë botën, duke u shërbyer kompanive të mëdha si Midea, Bosch (Siemens), Samsung, LG, Daikin dhe Rinnai. Të ardhurat tona vjetore nga eksporti kalon 10 milionë dollarë.

EKSPLORONI M M SHUM
PRODUKTI KRYESOR

Çfarë bëjmë

TË GJITHA PROJEKTET
PERSONALIZIM EKSKLUZIV

Shërbimi me një ndalesë

 • Konsulencë teknike
 • Montimi & Komisionimi
 • Testimi i mostrës
 • Paketimi & Dërgesa
 • Dizajni i vizatimit
 • Makineri (përpunimi)
MERRNI ZGJIDHJE EKSKLUZIVE TË PERSONALIZUARA
 • 2
 • 1
APLIKIMI

Skena për t'u përdorur

BOBO Machine ka 25 vjet përvojë në ofrimin e një zone të gjerë shërbimesh specialiteti të listuara më poshtë.

 • MAKINË PËR KAJAL AJRI
  MAKINË PËR KAJAL AJRI
  MAKINË PËR KAJAL AJRI

  Makina e kanalit të ajrit të ventilimit HVAC përdoret kryesisht për formimin e kanaleve të rrumbullakëta spirale të galvanizuara me prodhimin e kanalit me bërryl, për prodhimin e kanalit të ajrit katror dhe drejtkëndor me prodhimin e fllanxhave, për formimin e kanalit fleksibël dhe gjysmë të ngurtë me fletë alumini për qëllime të lidhjes së oxhakut dhe fleksibël, dhe ajrin ovale puna e formimit të kanaleve. Gjithashtu zgjidhje për tifozët industrialë, të tillë si fllanxha boshtore e ventilatorit, fllanxha e grykës së ziles, tjerrja e fllanxhës së qefinit dhe procesi i formimit të rrjedhës.

 • MAKINË TUBE FRORIKE
  MAKINË TUBE FRORIKE
  MAKINË TUBE FRORIKE

  Makina industriale e ftohjes e përdorur kryesisht për rregullimin dhe prerjen e telave dhe tubave, përkuljen gjarpërore të tubit prej alumini dhe çeliku të bakrit, formimin e skajit të tubit me ndezje dhe tkurrje, gjithashtu saldimin e rezistencës së telit dhe tubit, saldimin e lidhjes së tubit të bakrit dhe aluminit, vulosjen e fijeve, fin procesi i shtrirjes dhe zgjerimit për punën e aplikimit të kondensatorit, avulluesit, radiatorit dhe shkëmbyesit të nxehtësisë.

 • MAKINË PU SHKUMA
  MAKINË PU SHKUMA
  MAKINË PU SHKUMA

  Makina me shkumë poliuretani përdoret gjerësisht për izolimin termik të mureve dhe çatisë, punimet me spërkatje me veshje të papërshkueshme nga uji dhe imitimin e mobiljeve prej druri, shkumë PU me elasticitet të lartë, shkumë me rikthim të ngadaltë, pajisje shtëpiake (frigorifer, ngrirës, ​​ngrohës uji), materiale ndërtimi me izolim termik, ambiente të brendshme automobilash Puna e injektimit të shkumës dhe paketimi i shkumës, derdhja e derdhjes së shkumës dhe puna e perfuzionit me izolimin e rezervuarit të ngrohësit diellor, dhe filtri i ajrit, aplikimi për vulosjen e copëzave të mbylljes PU.

 • MAKINË FORMUESE TELI
  MAKINË FORMUESE TELI
  MAKINË FORMUESE TELI

  Makina e formimit të telave dhe shiritave mund të prodhojë lloje të sustës së ngjeshjes, sustë rrotulluese, sustë tensioni, pranverë të drejtë, sustë kulle, sustë tërheqëse, sustë me kthesë të dyfishtë, pranverë drejtkëndëshe, sustë me orë, pranverë të zbukuruar, pranverë të deformuar dhe sustë jonormale, rreth fuçi, Unaza e kyçjes së daulles, grepa e varëses, doreza e kovës, shtrëngimi i rripave, këndi i mbrojtjes së skajeve të mbështjelljes së çelikut dhe forma të tjera të personalizuara teli dhe shiritash për qëllime të veçanta.

 • MAKINA TUBALE SPIRAL
  MAKINA TUBALE SPIRAL
  MAKINA TUBALE SPIRAL

  Makina e tubave spirale nënkupton tubin e bërë nga tela me shirit çeliku në procesin e mbështjelljes dhe formimit spirale, diametri varion nga 10-3000 mm, për aplikime të ndryshme si ndërtimi i tubave të valëzuar pas tensionit, prodhimi i tubave të kanalit kullues, prodhimi i tubave fleksibël metalik për mbrojtjen e dushit dhe kabllove, kontrolli bërjen e tubit të jashtme të kabllit dhe formimin spirale të tubit të bërthamës së filtrit dhe kështu me radhë.

 • MAKINË E RIMIT
  MAKINË E RIMIT
  MAKINË E RIMIT

  Makina e buzës së rrotave të çelikut është e projektuar speciale për prodhimin e makinave të pasagjerëve, kamionëve dhe traktorëve bujqësorë pa tuba dhe rrota me seksion. Procesi kryesor si përkulja e rrotullës së buzës së rrotave, saldimi me prapanicë, makineria për formimin e rrotullave, procesi i ndezjes dhe zgjerimit për rrotën pa tub, dhe zbrazja hidraulike, vizatimi i thellë, procesi i rrotullimit të formimit të rrjedhës për prodhimin e disqeve anësore, gjithashtu saldimi automatik dhe testimi i hermeve për rrotën dhe punimet e montimit dhe inspektimit të disqeve.

 • MAKINË PËR KAJAL AJRI
 • MAKINË TUBE FRORIKE
 • MAKINË PU SHKUMA
 • MAKINË FORMUESE TELI
 • MAKINA TUBALE SPIRAL
 • MAKINË E RIMIT
Avantazh

Pse të zgjidhni na

BOBO në kinezisht do të thotë i bollshëm dhe i fuqishëm. Me përparim dhe zhvillim të vazhdueshëm në dy dekadat e fundit, tani makina BOBO po bëhet prodhuesi kryesor i makinerive dhe furnizuesi i zgjidhjeve në industrinë HVAC dhe Ftohje.

Markë bashkëpunimi

Partneri ynë i biznesit