Të gjitha kategoritë
EN

të gjithë

Linja e prodhimit të makinerisë së saldimit me hark me argon metalik

Linja e prodhimit të makinerisë së saldimit me hark me argon metalik

  • Përmbledhje
  • Parametër
  • hetim
  • Produkte te ndryshme
Ekrani i punës; shfaqni parametrat kryesorë, si rryma e saldimit, tensioni i saldimit, shpejtësia e saldimit, gjatësia e saldimit, etj.
Parametrat e procesit të vendosjes së ndërfaqes njeri-makinë, kurba e sinkronizimit të rrymës dhe shpejtësisë; Shumë grupe të integruara të parametrave të procesit të specifikimeve të maturuara të tubave të salduar, secili grup i parametrave të procesit mund të rregullohet me 12 parametra; sistemi mund të ruajë përgjithmonë specifikime të shumta të parametrave të procesit të tubit të salduar. Parametri i ruajtur mund të futë diametrin e tubit të salduar dhe llojin e materialit dhe të thërrasë drejtpërdrejt parametrat përkatës të procesit.
Me mbrojtjen nga qarku i shkurtër i saldimit, pozicioni i pishtarit të saldimit është shumë i ulët, mbrojtje shumë e lartë.
Me luhatje të tepërt të shpejtësisë, me shpejtësi dhe mbrojtje nga mospërputhja aktuale.
Mbrojtja paralajmëruese e presionit të ajrit, presionit të ujit ftohës.
Me fitim, tensioni i marrjes është shumë i madh, mbrojtje shumë e vogël.
Çdo pajisje e pajisjes ka një kontroll të veçantë të energjisë direkt në ekranin me prekje, me monitorim të mbrojtjes së statusit të energjisë.
Drejtimi i funksionimit të pajisjes, telefoni i djathtë, nga e majta në të djathtë. Qendra e pajisjeve është 1 m e lartë, gjatësia e linjës së prodhimit është 35 m, gjerësia 5 m dhe lartësia 3 m.
Kapaciteti total i instaluar i pajisjes është më pak se 70KVA, dhe përdorimi është më pak se 40KVA; furnizimi me energji elektrike është sistem trefazor me pesë tela, 380V/50Hz; temperatura e ambientit është 5-450C, lagështia relative e ambientit është MAX95%, dhe nuk ka kondensim.
Gaz mbrojtës: helium, argon; prurja e heliumit 160-250L/H, prurja e argonit 50-80L/H; (presioni standard i cilindrit të gazit 15MP, koha e përdorimit të gazit është rreth 10 orë). Cilësimi i ekranit me prekje të PLC të rrjedhës së gazit, me alarm të pamjaftueshëm të rrjedhës së gazit.
Presioni i gazit të punës: >0.4Mpa; konsumi i ujit < 1m3/orë.
Gaz mbrojtës i saldimit: Argon ose Helium.
Drejtimi i punës së linjës së prodhimit: telefon i djathtë. Përballë pajisjes, dora e majtë paguan linjën dhe dora e djathtë merr linjën.

Pajisja përdor kallëpe të ndryshme për të prodhuar mbështjellës bakri, alumini dhe çeliku të pandryshkshëm për kabllot e tensionit të mesëm, tela hekurudhor me shpejtësi të lartë përmes tokës, kabllo fleksibël rezistente ndaj zjarrit, kabllo sinjalesh hekurudhore dhe produkte të tjera. Linja e prodhimit përdor kallëpe të ndryshme për të prodhuar mbështjellës metalik për kabllot e sinjalit hekurudhor, kabllo fleksibël të papërshkueshëm nga zjarri, kabllo të tensionit të mesëm dhe kabllo me aliazh bakri me shpejtësi të lartë përmes tokës. Pasi shiriti i pastër i bakrit (ose shiriti i aluminit, shiriti inox) është prerë saktësisht, ai formohet me mbështjellje gjatësore me një kallëp të veçantë për saldim dhe formim, dhe saldimi i vazhdueshëm me tegel gjatësor me prapanicë kryhet nën mbrojtjen e gazit inert. produkt.

1Saldimi Diametri i Jashtëm8-72mm
2Materiali i Ngjitur MetalStripBakër, alumin, çelik inox
3Trashësia e shiritit metalik të ngjiturRrip bakri0.3 1.2-
stainlesssteel0.2-0.5
Shirit alumini0.3-2mm
Gjerësia metalike20-220mm
4Shpejtësia e saldimit: 0-20 m/min, e rregullueshme në mënyrë të vazhdueshme.
Specifikat e produktitShpejtësia e prodhimit m/minGjatësia e saldimit të vazhdueshëm (km)
Shirit bakri 0.4 mm15.0-20.02.0
Shirit bakri 0.5 mm12.0 17.0-1.5
Shirit bakri 0.8 mm5.0 10.0-1.0
Shirit alumini 1.2 mm15.0-20.04.0
5tërheqje Shpejtësia0-20m / min
6Metoda e SaldimitSaldim DCargonarc, ndezje me frekuencë të lartë
7Rryma e saldimit5-405A rregullueshme vazhdimisht, rrymë pune 24 orë të vazhdueshme 300A
8Metoda e ngulitjesReliev ekscentrike
9ProdhimiProduktemodel i dyfishtë dhe model spirale
10WrinklePitch3.5-20mm, rregullim online pa ndalim
11Thellësia e rrudhave0.5-4mm, rregullim online pa ndalim
NO.Emri i komponentëve që përbëjnë linjën e prodhimitSasia (grup)
1∮2500GantryWalkingPassiveMagneticPowderPay-offRack1
2CableCoreReleaseFixingBracket1
3Pay-offSpeedControlDevice1
4ActiveTapeUnwinderAndTapeSpeedControlDevice1
5Makinë Shiriti1
6Platforma e saldimit (me mbulesë mbrojtëse, me funksionin e pastrimit të tymit të saldimit)1
7MeShapingAndCleaningDevice1
8IncomingBeltPositioningDevice1
9PrecisionFineCutterDevice1
10TapePositioning Device1
11WasteEdgeWindingDevice1
12Precision RollerFormingAndWeldingSizing Platform (duke përfshirë Formimin e Rrotave,HornDie,Welding Die,Die Dime)3
13Mekanizmi i Rregullimit Elektrik Tredimensional të Pishtarit të Saldimit1
14StraightHandleWeldingGun1
15TIGWeldingMachine (LincolnTIG-V400)1
16Sistemi i Ndjekjes Automatike të Saldimit të Harkut dhe Sistemit të Ndjekjes Automatike të Tegelit të Saldimit1
17WeldingGunCoolingCirculationSystem1
18Rregullatori i furnizimit me ajër1
19Pajisje saldimi për ftohje dhe tharje1
20Crawler-TypeMaintractor (Multi-Slot)1
21Makinë ngulitëse ekscentrike me shpejtësi të lartë (Shpejtësia maksimale 4500 rpm)1
22Sistemi i ftohjes së lubrifikimit në stampim1
23Tharëse e pastrimit1
24Njehsori i njehsorit1
25Take-UpTensionStand1
26∮2500GantryWalkingTypeAutomaticWindingMachine1
27Sistemi i Kontrollit Elektrik1
28Sipas Shtojcës 3, jepen 22 grupe të formave të prodhimit1

Merrni në kontakt