Të gjitha kategoritë
EN

të gjithë

Makinë automatike për këputje me stacione të dyfishta

Makinë automatike për këputje me stacione të dyfishta

  • Përmbledhje
  • Parametër
  • hetim
  • Produkte te ndryshme
Specializuar në zbërthimin dhe prerjen e sipërfaqes së këndit të brendshëm/të jashtëm të tubit rrethor dhe sipërfaqes fundore të shufrës së rrumbullakët një herë shpejt dhe me saktësi.
Linja qendrore e objektit të përpunimit dhe prerësit është e saktë. Dizajni specifik dhe standardizimi i tehut e bëjnë rregullimin e tehut lehtësisht.
Ngarkesa manuale, ushqimi automatik, shtrëngimi dhe ushqimi dhe mbështetja e tehut.
Ndryshimi i prerësit dhe rregullimi i mbajtësit të udhëtimit mund ta bëjë atë të disponueshëm për madhësi të ndryshme të pjesëve të punës.

Makina e zhveshjes së tubave me stacione të dyfishta aplikohet për prerje ose shpim në faqet e tubit. Vazhdon meprerës na kokënthika formuese, e cila është e përshtatshme për të rregulluar prestarin.

NO.ParametërData
1Fuqia kryesore motorike1.5KW*380V*50Hz ose me porosi falas
2materialTub çeliku, tub hekuri, tub çeliku inox, tub alumini, tub bakri etj
3mykCr12Mov
4diametër jashtmeΦ4-Φ50 mm
5Gjatësia e përpunimit20-200mm
6Presioni punës0.6 deri në 0.8Mpa
7Saktësia e përpunimit± 0.1mm
8Shpejtësia e përpunimit3-5 sekonda / copë.
9dimension1800x1000x1100mm
10peshë450kg
NO.PjesëMarkë
1MotorMitsubishi
2DukeNSK
3Ekran me prekjeKinco
4Pllaka vibrimiMarka lokale
5Ajri i AjritAirtac
6Mjet prerësMitsubishi
7cilindërAirtac
8encoderOmron
9ContactorSchneider
10PikturëE bërë në shtëpi/Veshje me pluhur (ngjyra e personalizuar duhet më shumë kohë prodhimi)

Merrni në kontakt