Të gjitha kategoritë
EN

Politika e Privatësisë

Shtëpi> Politika e Privatësisë

Politika e Privatësisë

Kjo politikë e privatësisë përshkruan se si ne i trajtojmë të dhënat tuaja personale. Duke përdorur www.bobomachine.com("Sajti") ju pranoni ruajtjen, përpunimin, transferimin dhe zbulimin e informacionit tuaj personal siç përshkruhet në këtë politikë të privatësisë.

koleksion

Ju mund të shfletoni këtë faqe pa dhënë asnjë informacion personal për veten tuaj. Megjithatë, për të marrë njoftime, përditësime ose për të kërkuar informacion shtesë rrethwww.bobomachine.comose këtë faqe, ne mund të mbledhim informacionin e mëposhtëm:

emrin, informacionin e kontaktit, adresën e emailit, ID-në e kompanisë dhe të përdoruesit;korrespondencën e dërguar te ose prej nesh; çdo informacion shtesë që zgjidhni të jepni; dhe informacione të tjera nga ndërveprimi juaj me faqen tonë, shërbimet, përmbajtja dhe reklamat, duke përfshirë informacionin e kompjuterit dhe lidhjes, statistikat për shikimet e faqeve, trafikun drejt dhe nga faqja, të dhënat e reklamave, adresën IP dhe informacionin standard të regjistrit të uebit.

Nëse vendosni të na jepni informacion personal, ju pranoni transferimin dhe ruajtjen e këtij informacioni në serverat tanë të vendosur në Shtetet e Bashkuara.

përdorim

Ne përdorim informacionin tuaj personal për t'ju siguruar shërbimet që ju kërkoni, për të komunikuar me ju, për të zgjidhur probleme, për të personalizuar përvojën tuaj, për t'ju informuar në lidhje me shërbimet tona dhe azhurnimet e faqeve dhe për të matur interesin për faqet dhe shërbimet tona.

Zbulim

Ne nuk ua shesim ose marrim me qira të dhënat tuaja personale palëve të treta për qëllimet e tyre të marketingut pa pëlqimin tuaj të qartë. Ne mund të zbulojmë informacione personale për t'iu përgjigjur kërkesave ligjore, për të zbatuar politikat tona, për t'iu përgjigjur pretendimeve se një postim ose përmbajtje tjetër shkel të drejtat e të tjerëve ose për të mbrojtur të drejtat, pronën ose sigurinë e dikujt. Një informacion i tillë do të zbulohet në përputhje me ligjet dhe rregulloret në fuqi. Ne gjithashtu mund të ndajmë informacione personale me ofruesit e shërbimeve që ndihmojnë me operacionet tona të biznesit, dhe me anëtarët e familjes sonë të korporatës, të cilët mund të ofrojnë përmbajtje dhe shërbime të përbashkëta dhe të ndihmojnë në zbulimin dhe parandalimin e akteve potencialisht të paligjshme. Nëse planifikojmë të bashkohemi ose të blihemi nga një subjekt tjetër biznesi, ne mund të ndajmë informacione personale me kompaninë tjetër dhe do të kërkojmë që entiteti i ri i kombinuar të ndjekë këtë politikë të privatësisë në lidhje me informacionin tuaj personal.

Qasja

Ju mund të aksesoni ose përditësoni informacionin personal që na keni dhënë në çdo kohë duke na kontaktuar në:[email mbrojtur]

Ne e trajtojmë informacionin si një pasuri që duhet të mbrohet dhe përdorim shumë mjete për të mbrojtur informacionin tuaj personal nga hyrja dhe zbulimi i paautorizuar. Sidoqoftë, siç e dini ndoshta, palët e treta mund të përgjojnë ose hyjnë në mënyrë të paligjshme në transmetime ose komunikime private. Prandaj, megjithëse ne punojmë shumë për të mbrojtur privatësinë tuaj, ne nuk ju premtojmë dhe ju nuk duhet të prisni që informacioni juaj personal ose komunikimet private të mbeten gjithmonë private.

i përgjithshëm

Ne mund ta azhurnojmë këtë politikë në çdo kohë duke postuar kushte të ndryshuara në këtë sit. Të gjithë kushtet e ndryshuara hyjnë automatikisht në fuqi 30 ditë pasi të jenë postuar fillimisht në sit. Për pyetje në lidhje me këtë politikë, ju lutemi na dërgoni me email.