Të gjitha kategoritë
EN

Rasti i performancës

Shtëpi> Rasti i performancës

prapa

Makinë për zvogëlimin e tubave të përdorura në CSEPEL

42
rasti_lexuar01
rasti_lexuar02
1
2
3
4

Pas një muaji negociata, ne nënshkruam kontratën më 29 mars 2022. Fillimisht rekomandojmë që përpunimi dy herë të jetë më i mirë. Por klientët thonë se lëmimi i sipërfaqes nuk është i rëndësishëm për ta dhe ata duan të jenë më efikas në përpunimin një herë. MAKINA BOBO synon gjithmonë kënaqësinë e klientit. Për të përmbushur në mënyrë të përsosur kërkesat e klientit, ne gjithmonë do të kryejmë makineri testimi pasi të përfundojë prodhimi .

Pas disa testeve, ne bëmë një punë të mirë për të përfunduar dy lloje të ndryshme të ngushtimit të tubit në të njëjtën kohë.

Ne gjithmonë synojmë t'u shërbejmë mirë klientëve tanë dhe ky projekt po ecën shumë mirë. Kjo është për shkak të besimit të ndërsjellë dhe komunikimit të mirë.

prev

Makinë për karikimin e ftohësit në Bangladesh

ALL

Asnje

Tjetër
Produkte Recommended