Të gjitha kategoritë
EN

Rasti i performancës

Shtëpi> Rasti i performancës

prapa

Makinë për karikimin e ftohësit në Bangladesh

47
kryesor
1
2
3

Në qershor 2021, ACPazarKompania synon të zgjerojë shkallën e projektit të prodhimit të kondicionerëve. Ftohësingarkesëmakina ing ishte e nevojshme urgjentisht dhe pas një muaji diskutimesh teknike, zgjidhja më në fund ishtefinalizuar.

Pas konfirmimit të kërkesave me Jalal, përgjegjësi i kompanisë AC, ne rekomandojmë darmë ouble antipiretikakuzuar makinë.

Duke parë të gjithë procesin, procesi i komunikimit me AC Company ishte i paharrueshëm. Shfaqja e problemeve dhe zgjidhjeve të reja janë gjithmonë tema kryesore e këtij projekti. Efikasiteti efikas i zyrave të të dyja kompanive ka hedhur themelet për përfundimin perfekt të këtij projekti. pres me padurim për të ardhmenbashkëpunimi.prev

Makinë për hedhjen e shpejtë të makinerive e përdorur në Suprajit, Indi

ALL

Makinë për zvogëlimin e tubave të përdorura në CSEPEL

Tjetër
Produkte Recommended