Të gjitha kategoritë
EN

Rasti i performancës

Shtëpi> Rasti i performancës

prapa

Makinë për hedhjen e shpejtë të makinerive e përdorur në Suprajit, Indi

55
1
2
3

Në dhjetor 2020,Suprajit Fillimied projekti përmakinë për hedhjen e litarit me tela. pasmnë lidhje me komunikimin e teknologjisë së makinerive, ne finalizojmë kontratën nëMars, 2021.

Si një klient i vjetër i cili ka disa vite që bashkëpunon me ne në makinën e kontrollit të kabllove, Suprajit njeh cilësinë e makinës sonë, teknologjinë profesionale dhe shërbimin në kohë pas shitjes.

Makina e hedhjes së shpejtë të makinerive është gati në qershor 2021, Më pas na duhet rreth një muaj për të korrigjuar kallëpin e ri për makinën për të përmbushur kërkesat e klientit dhe për të dërguar fotografi dhe video për konfirmimin e tyre. Dhe u dorëzua në Indi në tetor nga deti.

Pasi klienti mori makinën, ne siguruam një profesionistorë 24pas sherbimit te shitjes.Suprajit ishte shumë i kënaqur me makinën e re, e cila rriti shumë prodhimin dhe kurseu fuqinë punëtore.He ka thënë se doporosis të dytën makinë këtë vit.


prev

Makinë për bërjen e pllakave letre e përdorur në grupin e integruar të shitësve, SHBA

ALL

Makinë për karikimin e ftohësit në Bangladesh

Tjetër
Produkte Recommended