Të gjitha kategoritë
EN

të gjithë

Makinë printimi fleksografike me katër ngjyra jo të endura

Makinë printimi fleksografike me katër ngjyra jo të endura

  • Përmbledhje
  • Parametër
  • hetim
  • Produkte te ndryshme
Funksionim i thjeshtë, nisje fleksibël dhe kromatograf i saktë.
Njehsori mund të caktojë lirshëm sasinë e printimit sipas kërkesës, ndalimin automatik kur përfundon ose prishet materiali.
Miraton rulin e transferimit të bojës rrjetë, proces uniform.
E pajisur me sistem tharjeje të besueshme, rrotullim me shpejtësi të lartë, ndërprerje automatike kur ndalet.
Pajisja gjatësore e rregullueshme e vazhdueshme 360°/.
Shpejtësia e ndryshme e printimit mund të plotësohet nga kontrolli i shpejtësisë së konvertimit të frekuencës.

Kjo makinë është një printer fleksografie me katër ngjyra, adopton pllakë gome (ose pllakë rrëshirë fotosensitive) si pllakë printimi, e specializuar në printimin e pëlhurave jo të endura, është një pajisje ide për printim jo të endura.

ModelCZ - C41200
Material printimiPëlhurë jo e endur
MaxPrintingWidth1160mm
Gjatësia e printimit190-1000 mm
Shpejtësia e makinës10-80 m/min
Shpejtësia e printimit10-50 m/min
pushtet380v
Trashësia e pllakës së printimit2.28mm / 3.94mm
Dimensioni i përgjithshëm4800X2200X2400mm (l*w*h)
Rul1200mm
Gjatësia e rrotullës së printimit1200mm
Diametri i rollercore76mm
Diametri i materialit1000mm
Metoda e shthurjesTensioni i pluhurit magnetik me dorë
tërheqjeRul gome, rul kromi
Set4sets
Pjesa e shtypjesRrotullues kromi, rul printimi, rul aniloks, rul gome
rrotullues printimi perimetri100-350 mm
Materiali i pllakës shtypëseRisingluplate
transmetimi medelTransmetimi i kushinetave
Kromatikiteti i printimitRrotullues 360 gradë
Mënyra e rregullimitudhëzues
Plateupanddownrregullojudhëzues
Metoda e transportit me bojëHost transporton automatikisht
Metoda e ngrohjes dhe tharjesGoditja e parë, pastaj ngrohja
Pjesë ngrohëseKëpucë me 4 ngjyra 6 copë
Fuqia e nxehtësisë1500 mm Modeli 5 KW
Gjatësia ndihmëse e ngrohjes1m
Tifoz2pcs
Fuqia e tifozëve2 * 1kw
Motori kryesor4 ngjyra 1200mm3KW
Motori i transportit me bojë4 ngjyra600- 1200mm0.75KW
MikpritësDuke përdorur shpejtësinë e kontrollit të konvertuesit të frekuencës
Gjatësia e rrotullës1200mm
Gjatësia efektive e rulit1200mm
Diametri i grurit76mm
Diametri maksimal i dredha-dredha1000mm
Metoda e mbështjelljesPluhurtensioni magnetik

Baza e çmimit:Pagesa FOBKinë: 30%depozitë me T/T,dhe balanca ngaT/T para dërgesës. Koha e kryerjes:

40 ditë pas marrjes së parapagesës Çmimi i njësisë: 18,850.00 USD

Ne ofrojmë trajnime falas këtu në Kinë. Gjithashtu mund të dërgojmë teknikë jashtë detit për të gjithë

instalimi i linjës dhe trajnimi. Kostot përkatëse duke përfshirë vizën, sigurimin, fluturimin vajtje-ardhje

bileta,kostoja e punës dhe akomodimi duhet të bartet nga blerësi

Periudha e garancisë njëvjeçare që nga data B/L.Gjatë kësaj periudhe, ne do të ofrojmë 

pjesët e lira për ndryshimin e problemit të barazisë së makinerisë. Gjithashtu mund të ofrohen pjesë rezervë

inorigjinalkostafterhat.Mallrat për dërgimin e pjesëve do të paguhen nga blerësi

Merrni në kontakt