Të gjitha kategoritë
EN

të gjithë

Makinë automatike prerëse

Makinë automatike prerëse

  • Përmbledhje
  • Parametër
  • hetim
  • Produkte te ndryshme
Përvetësoni teknologjinë gjermane, ingranazhet e krimbave bazë, strukturën e krimbave, dërgoni në mënyrë sinkrone vaj në të gjitha pjesët e lëvizjes, zgjasni jetën e shërbimit të pajisjes.
Duke përdorur teknologjinë profesionale të shtypjes, letra në formë ventilatori mund të kursehet me 18%, gjë që mund të kursejë koston e punës dhe koston e prodhimit dhe të përmirësojë efikasitetin e prodhimit. Trashësia e materialit: 0.4-3.2 mm
Kontrolloni të ushqyerit, realizoni gjurmimin e shenjave të ngjyrave dhe prerjen e saktë të kapakut.
Sipas paraqitjes së letrës, duke përdorur forma të ndryshme të pllakës së thikës, pllakë me thikë mbyllëse pneumatike, e lehtë për t'u zëvendësuar.
Krevat për ushqyerjen e letrës me dy rreshta lëvizin në mënyrë sinkrone në mënyrë të rastësishme dhe në të njëjtën kohë, funksioni i ushqyerjes së letrës përmirësohet.
Prerje rripi ngulitjeje në rrotull, dhëmbëzimi, pllakë, një makineri me shumë qëllime.
Presioni i ajrit: ≥0.5Mpa

Makina automatike e prerjes me shpejtësi të lartë të letrës cilindër është një lloj pajisjeje profesionale për prerjen e llojeve të ndryshme të letrës, të tilla si letra e dhëmbëzuar, letra e veshur, letra me karton të bardhë etj. Makina miraton ndërfaqen mikrokompjuter dhe njeri-makinë, pozicionimin e servo drive, konvertimin e frekuencës AC, numërimin automatik, pllakën mbyllëse manuale (pneumatike), korrigjimin fotoelektrik, tufën elektromagnetike, lubrifikimin e centralizuar të vajit të hollë, ngarkimin dhe shkarkimin automatik hidraulik, kohën dhe vajosjen automatike , mbrojtje nga mbingarkesa dhe mekanizëm unik rrotullues, i cili realizon tërheqjen e letrës, përcjelljen e lëmuar të letrës, pozicionimin e saktë, marrjen e letrës në rregull, të gjitha pjesët kryesore dhe sistemin e kontrollit të makinës Ajo miraton produktet e importuara dhe montimin e saktë për të siguruar presionin e qëndrueshëm të funksionimit, pozicionimin e saktë , lëvizje të qëndrueshme, siguri dhe besueshmëri të makinës.

Lloji:BO-950
Cut Precision:0.10 mm
Kapaciteti i prodhimit:150-210times / min
Paper Convey Width:250-950mm
Max Roll paper diameter:1800mm
Suitable Material:120-600g/m2 coated paper,white cardboard
Total Power:14.5KW
Total Weight:6.2T(standard);7800kgs(heavy)
Maximum cutting size:950x540mm / 950 x640mm(optional)
Maximum Pressure:350T
Overall Dimension:4200 x 2100 x 1850 mm
Working Air Source:Air pressure :0.6Mpa ;                                                                                                        Working air:0.3m³/min;

Merrni në kontakt