Të gjitha kategoritë
EN

të gjithë

Makinë për lyerje BO-500*2

Makinë për lyerje BO-500*2

  • Përmbledhje
  • Parametër
  • hetim
  • Produkte te ndryshme

1. Produktet e kompanisë janë injeksion karburanti rrotullues me shpejtësi të lartë 360 gradë dhe shpejtësia e spërkatjes është e shpejtë për të siguruar që injeksioni të mos ketë rrugë pa krye dhe të kursejë bojën.

2. Produktet e kompanisë janë injeksion karburanti rrotullues me shpejtësi të lartë 360 gradë, i cili mund të spërkasë dhe përpunojë në mënyrë të përsosur çdo produkt. Ka shkathtësi të fortë dhe mund të spërkasë pjesë të vështira dhe komplekse të punës.

3. Kapja e dyfishtë e vajit funksionon në të njëjtën kohë me spërkatje, që është 4 deri në 5 herë më shumë se spërkatja manuale e vajit, gjë që përmirëson shumë efikasitetin e punës. Dhe kurseni më shumë se dyfishin e bojës në bazë të spërkatjes manuale origjinale.

4 Pajisjet e kompanisë sonë thithin të gjithë pluhurin e vajit të krijuar gjatë injektimit të karburantit në ujë nëpërmjet "teknologjisë së nxjerrjes së pluhurit nga poshtë-draft", dhe më pas e shkarkojnë atë në rrjetën speciale të grumbullimit për trajtim të centralizuar. E gjithë makina është plotësisht e mbyllur dhe operatori nuk mund të prekë bojën ose të thithë ndonjë gaz të dëmshëm. Sigurohuni që funksionimi i injektimit të karburantit të jetë miqësor me mjedisin pa asnjë ndotje.

5. Spërkatja e funksionit të mësimdhënies, mund të ruajë dhjetëra mijëra të dhëna.

6. Produkti është hulumtuar dhe zhvilluar nga më shumë se 20 inxhinierë për tre vjet. Pas shumë testeve, makina ka stabilitet të fortë dhe jetë të gjatë shërbimi. Shumica e pjesëve kryesore të brendshme miratojnë logon e disa furnizuesve të huaj (AirTAC Omron Tiandeshan Neiss Schneider). )

Materiali i shasisë është çelik inox.

7. Perfekte pas shitjes, garanci njëvjeçare dhe mirëmbajtje gjatë gjithë jetës. Ekipi profesional pas shitjes, duke ofruar mbështetje teknike për spërkatje.

1tension220V-750w
2Fuqija1 / 2HP
3Bojë e aplikueshmendonjë lëng
4NW380kg
5GW480KG
6madhësia Machine1400mm x 1400mm x 1950mm

Merrni në kontakt

Produkte Recommended