Të gjitha kategoritë
EN

të gjithë

Kalendar grafeni

Kalendar grafeni

  • Përmbledhje
  • Parametër
  • hetim
  • Produkte te ndryshme
Lëshimi adopton stacione të dyfishta për të ndryshuar automatikisht rrotullën pa u ndalur, i cili ka efikasitet të lartë prodhimi dhe mund të përshtatet me kërkesat e sipërfaqeve të ndryshme të veshjes.
Mjeti i nxjerrjes së çarjes ka saktësi të lartë të veshjes dhe gabimi i veshjes është më pak se 0.5 mëndafshi. Koka e veshjes dhe zbulimi i ngjitësit të thatë janë në të njëjtin sistem.
Furra adopton një dizajn të madh harku dhe nuk ka hendek midis të dyjave. Seksionet 1-12 përdorin furnizimin me ajër të sipërm. Gazi i nxehtë i shkarkimit qarkullon në kanalin e ajrit pasi plotësohet me ajër të pastër, i cili kursen shumë energjinë dhe zvogëlon emetimin e gazrave të shkarkimit; kontrolli i temperaturës së furrës miraton një sistem dixhital të kontrollit të temperaturës dhe SCR përdoret për kontrollin e rregullueshëm të energjisë, i cili redukton ndikimin në rrjetin e energjisë për shkak të ngrohjes elektrike me fuqi të lartë. ndikimi. Sipas nevojave të procesit të prodhimit, ai mund të përshtatet në funksionimin e fuqisë së ulët, duke reduktuar në masë të madhe konsumin e energjisë.
Mekanizmi i rregullimit të krueses për madhësinë e ngjitësit përçues të shiritit të bakrit. Kruajtësi mund të rregullohet shpejt lart e poshtë, mbrapa dhe mbrapa, dhe këndi i ngritjes, i cili përmirëson uniformitetin e veshjes.
Komponimi laminues është prodhuar nga kompania jonë "Patenta e teknologjisë së ekstrudimit të kursimit të energjisë së kaosit" e kompanisë sonë, e cila ka fituar Çmimin e Progresit të Shkencës dhe Teknologjisë. Ka karakteristikat e konsumit të ulët të energjisë, efikasitetit të shkëlqyeshëm të nxjerrjes, efektit të mirë plastifikues dhe kapacitetit të lartë prodhues.
Sistemi i saktë i kontrollit të seksionit të tensionit bën që nënshtresa të funksionojë më mirë. Zvogëloni konfigurimin e stafit (3-4 persona mund të përdoren për të gjithë makinën).
Paneli me prekje është i mprehtë dhe i lehtë për t'u përdorur.
Dy motorë kontrollojnë dy rrotulla që e bëjnë fuqinë të qëndrueshme dhe rrotullimin më të qetë.
Pjesët elektrike janë nga Gjermania Siemens, më të qëndrueshme.
Fletë e përpunuar me kontroll të plotë automatik të programueshëm, distanca e ndarjes ±1mm.
Pjesa e lëshimit dhe pjesa e kthimit janë në të dy anët e makinerive.
Cilindri hidraulik është i importuar nga UAS, stacion hidraulik me precizion të lartë, presioni është stalbe.
Sistemi EPC si për pjesën e lëshimit ashtu edhe për pjesën e kthimit, mbajeni materialin drejt.
Rrotullat kryesore janë bërë prej çeliku të veçantë, fortësi të lartë, tolerancë të lartë presioni.
Makina mund të plotësojë kërkesat e teknologjive të ndryshme, ne kemi projekte të ndryshme për kërkesa të ndryshme.
Toleranca e saktësisë së rrotullës:≤ ± 0.002 mm
Shpejtësia e makinës:1-15 m/min (e rregullueshme)
Gjerësia efektive e rrotullës:50-400mm
Hapësira midis rrotullave:0-3 mm (e rregullueshme)
Madhësia e rrotullës:400x500 mm
saktësia e rrotullës:
a.fortësia e rrotullës:HRC66-68
fortësia nga një anë"20mm
b. Cilindriciteti i rrotullës:± 0.002mm
c. Përfundimi i rrotullës:Ra0.02 um
d. Toleranca e lëvizjes:± 0.002mm
ID e tubit të lëshimit dhe rikthimit:3
Madhësia e makinës:4.8Mx2.2Mx2M
toleranca e saktësisë së rrotullimit≤ ± 0.002 mm
shpejtësia e makinës1-15 m/min (e rregullueshme)
gjerësia efektive e rrotullës50-400mm
Hapësirë ​​midis rrotullave0-3 mm (e rregullueshme)
madhësia e rrotullës400x500 mm
fortësia e njëanshme> 20mm
cilindriciteti i rrotullës± 0.002mm
toleranca e lëvizjes së rrotullës± 0.002mm
ID e tubit për shkrirje dhe rikthim3
Madhësia makinë4.8Mx2.2Mx2M
Përdorimi i pajisjeve:Kjo makinë duhet të lyejë pastën përçuese të grafenit në filmin poliestër të mbrojtjes mjedisore PET, të shtypë shiritat mbyllës të bakrit në të dyja anët dhe në fund ta presë atë në copa pas petëzimit me film PET dhe polietileni me densitet të ulët me derdhje. për t'u përgatitur për procesin e ardhshëm.
Struktura e pajisjes:Linja e veshjes së grafenit është e kombinuar me linjën e përbërjes laminuese LDPE dhe makinën prerëse për të arritur qëllimin e përdorimit racional të burimeve, kursimit të energjisë, automatizimit të lartë dhe efikasitetit të lartë të prodhimit.
Përbërja e pajisjeve:Zbërthimi me stacion të dyfishtë PET, koronë, tërheqje, veshje me ekstrudim me çarje, tunel tharjeje, njësi testimi në internet, përmasa dhe veshja e ngjitësit përçues të shiritit të bakrit, zbërthimi i shiritit të bakrit, petëzimi Përbëhet nga një pajisje e përbërë, tejzanor për brezin e skajeve, prerje, prerje, transportues, sistemi i transmetimit, sistemi i kontrollit të tensionit dhe njësi të tjera.
Numri i shtresave të veshjes:Shtresa e parë e llumit të grafenit, shtresa e dytë e ngjitësit përçues me shirit bakri dhe shtresa e tretë e veshjes LDPE.

Merrni në kontakt