Të gjitha kategoritë
EN

të gjithë

Makinë për veshjen me fletë bakri

Makinë për veshjen me fletë bakri

  • Përmbledhje
  • Parametër
  • hetim
  • Produkte te ndryshme
Hyrje: Kjo makinë është kryesisht e përshtatshme për prodhimin e veshjes (të përbërë) të nënshtresave të tipit mbështjellës; kryesisht produkte filmike optike dhe elektronike.
Lëndët e para kryesore: Nënshtresa: PET (δ=0.025~0.08mm), folie bakri (0.015~0.035mm).
Ngjitës: zam me bazë uji, ngjitës me bazë tretës.
Metoda e veshjes: Veshje matës me presje.
Komplete njësish zbërthyese (lloji me rrotullim automatik me dy stacione, tip me një stacion).
Metoda e veshjes: Veshje matës me presje.
Njësia tërheqëse (tërheqje aktive e kombinuar fleksibël nga çeliku).
Kompleti i njësisë së ruajtjes (rresht i dyfishtë i rrotullave).
Njësi veshjeje (veshje matës me presje).
Grupi i furrave tharëse (28 metra furrë, 4 metra zonë temperaturash, gjithsej 7 zona të temperaturës).
Kompleti i njësisë dredha-dredha (dredha-dredha automatike me dy stacione në qendër).
Njësi prerëse (tërheqje servo, prerje automatike).
Set i raftit dhe pjesës së tranzicionit.
Një grup i sistemeve të kontrollit elektrik.
Gjerësia efektive e veshjes:1320mm
Gjerësia e rrotullës:1400mm
Shpejtësia mekanike:10 m/min (shpejtësia e prodhimit 3~8m/min, në varësi të procesit) (njësia e kontrollit të shpejtësisë 0.05m)
Diametri i zbërthimit:≤φ700 mm
Diametri i mbështjelljes:≤φ700mm (në varësi të procesit)
Metoda e ngrohjes dhe tharjes:Ngrohje e jashtme e tubit të ngrohjes elektrike prej çeliku inox, qarkullimi i ajrit të nxehtë me ventilator centrifugal
Kontrolli i temperaturës:50~180℃±2℃ (zona e parë deri në të shtatën e temperaturës, temperatura rritet, më e larta është 180℃)
Buza e mbështjelljes është e rregullt:±1.0 mm (gjatë prodhimit normal)
Fuqia totale e instaluar:rreth 320 kW (fuqia e nevojshme për ngrohje elektrike është 36KW x 7=252KW, dhe fuqia e nevojshme për prodhim normal është rreth 30~50%)
Gjerësia efektive e veshjes1320mm
Gjerësia e rrotullës1400mm
Shpejtësia mekanike10 m / min
Diametri i zbërthimit≤φ700 mm
Diametri i mbështjelljes≤φ700mm (në varësi të procesit)
Metoda e ngrohjes dhe tharjesNgrohje e jashtme e tubit të ngrohjes elektrike prej çeliku inox, qarkullimi i ajrit të nxehtë me ventilator centrifugal
Kontrolli i temperaturës50~180℃±2℃
Buza e mbështjelljes është e rregullt± 1.0mm
Fuqia totale e instaluar320kW
Dimensionet e pajisjes35000x3300x5500mm

Merrni në kontakt

Produkte Recommended