Të gjitha kategoritë
EN

Rreth nesh

E themeluar në 1995, BOBO është një kompani lider në prodhimin dhe eksportimin e makinerive, me 25 + vite eksperience në industri.

Ne kemi me krenari fabrikën tonë dhe qendrën e R&D, dhe jemi të specializuar në industrinë e shkëmbimit të nxehtësisë. Produktet tona kryesore duke përfshirë makinën e përpunimit të tubave dhe tubave, makinën e kanalit të ajrit të ventilimit, makinën me shkumë poliuretani, makinën me tela dhe kabllo, etj. shitet në 80+ vende dhe rajone në mbarë botën, duke u shërbyer kompanive të mëdha si Midea, Bosch (Siemens), Samsung, LG, Daikin dhe Rinnai. Të ardhurat tona vjetore nga eksporti kalon 10 milionë dollarë.

Luaj Video

R&D, personalizim, shërbimi më i mirë, Ne ofrojmë zgjidhje makinerish me një ndalesë me produkte me cilësi të lartë!

Luaj Video

Me shume se 25

Vite
përvojë

Kontrollit të Cilësisë

Ekipi ynë BOBO u angazhua për t'ju ofruar makineri të cilësisë supreme. Çdo anëtar i ekipit është seriozisht në detyrë dhe përgjegjës për çdo punë të tij. Ne sinqerisht shpresojmë që teknologjia dhe përpjekjet tona do t'ju sjellin vepra më të mira.

Punime çeliku
Punime çeliku
Punime çeliku

Frezim, bluarje, lustrim, zhveshje nga operator 8 vjet me eksperience dhe makineri precize.

Dizajni CAD-CAM
Dizajni CAD-CAM
Dizajni CAD-CAM

Ne projektojmë dhe transferojmë kërkesat e klientit shpejt dhe më pas shmangim gabimet nga të gjitha departamentet e përpunimit.

Instalim & Testim
Instalim & Testim
Instalim & Testim

Montim profesional nga montues me 10 vjet përvojë.

Pikturë
Pikturë
Pikturë

Veshje pluhuri në kornizën e makinës nga furnizuesi profesionist i lyerjes së palës së tretë. Performancë më e mirë rezistente ndaj vajit.

Spark Erosion-EDM
Spark Erosion-EDM
Spark Erosion-EDM

Pjesët kyçe janë bërë nga makineria EDM me tela, ajo ofron punime jashtëzakonisht të sakta nga operatori ynë me përvojë 15 vjeçare.

Trajtimit të ngrohjes
Trajtimit të ngrohjes
Trajtimit të ngrohjes

Nxjerrja, shuarja, kromi, ne ofrojmë procese të ndryshme trajtimi për secilën pjesë të makinës përfundimtare. Supozohet të ofrojmë jetë të shkëlqyer shërbimi për makinën.

Certifikatë

Certifikatë
Certifikatë
Certifikatë
Certifikatë
Certifikatë
Certifikatë
Certifikatë
Certifikatë
Certifikatë
Certifikatë